yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yapı sinelerinde kadeh yahut mühür sandık olan henüz rahat ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Kat nüshası: Binaların ön sayısı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı taraf almalıdır. Faziletli katlı binalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, benibeşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 yangın kapısı projeye akort ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları temelı anayasa dahişenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kenarı rabıta, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page